Elaboració del Pla d’empresa per a emprenedors i start-ups
: Si tens una idea i no saps per on començar nosaltres t’ajudem a avaluar i planificar amb detall la posada en funcionament del teu negoci i estudiar la seva viabilitat. Donem suport als emprenedors.

“Quan saps quins són els passos que has de fer, el camí a segur sembla més curt

Orientació sobre formes jurídiques:  A l’hora de crear una empresa existeixen diverses opcions com a empresari individual, professional, societat limitada, cooperativa,… T’ajudem a triar quina s’adapta millor a les teves necessitats d’emprenedoria. T’ajudem a decidir el millor per a la teva start-up.

Accés a ajudes i recursos: Tots els inicis són complicats i més ara; per a un emprenedor també. T’assessorem a l’hora de preparar la documentació per demanar el finançament a les entitats financeres, capitalitzacions, ajuts i subvencions que més convinguin a la teva start-up.

“… l’Imma ens va ajudar a presentar el nostre projecte de forma ordenada i coherent. Va ser una gran ajuda en la recerca de finançament.

Xavi Muñoz (CEO de Mobel Dis Anoia,S.L.)

Contacte amb Bussines Angels: Et presentem a Business Angels perquè els puguis explicar el teu nou projecte o ampliació de negoci i així ells poden invertir temporalment al mateix temps que guanyen un rèdit amb la teva start-up.

Informació sobre fiscalitat i gestió bàsica de l’empresa: Avui en dia hi ha molts tràmits legals, burocràtics i administratius… t’explicarem pas a pas com fer-los i el més importat: t’ajudarem a escollir l’opció que més convingui a teu start-up, buscant el major estalvi fiscal.